Loodvervanger Koraflex plus rood of zwart

Koraflex Plus is een universele afdichtingsband die lood vervangt. Speciaal voor het afdichten van dakaansluitingen met opgaand metselwerk, zoals schoorstenen en dakkapellen. Flexibeler en lichter dan lood waardoor je het makkelijk verwerkt. De volledig kleefbare onderlaag zorgt voor een goede aanhechting. Koraflex Plus is duurzaam en scheurt niet snel. Bovendien is het bestand tegen temperaturen van -40 tot +90 °C. Koraflex Plus wordt geleverd in rollen van 5 meter.

▪ Volledig kleefbare onderlaag
▪ Duurzaam en UV-bestendig polyisobutyleen (PIB) met een wapeningsgaas van flexibel en vervormbaar aluminium
▪ Gemakkelijk plooibaar, ook in sterk gegolfde dakpannen
▪ Snel en eenvoudig verwerkbaar
▪ Milieuvriendelijker dan lood
▪ Productgarantie: 30 jaar

Loodvervanger foraflex zwart
Loodvervanger foraflex rood

Wat is een kunststof kilgoot?

Een geïnstalleerde kunststof kilgoot biedt een perfecte waterafvoer en een efficiënte bescherming van je kilgootconstructie. Hij is makkelijk te vormen en snel te monteren. Met een schaar of mes maak je de kunststof kilgoot eenvoudig op maat.

Hoe werk je een kilgoot op de juiste manier af?

Voor de verwerking van de kunststof kilgoot is het essentieel om dubbel verlijmde dakpannen te gebruiken, die een dag van tevoren zijn verlijmd met Multi-Fix. Trek de kilgoot onder de latten omhoog, uitgelijnd in het midden van de kil, en bevestig deze stevig met een roestvrijstalen schroef met EPDM-ring. Voeg aan weerszijden van de kilgoot een dubbele vogelmuisschroot toe en plaats de dakpannen zorgvuldig, waarbij de geslepen dubbele pannen worden bevestigd met roestvrijstalen schroeven met EPDM-ring.