Kilgoot op rol zwart of rood

Deze kunststof kilgoot op rol zorgt voor een perfecte waterafvoer tussen twee naar binnen gerichte dakvlakken. De rol is 470 mm breed, laat zich makkelijk vormen en is snel te monteren. Eenvoudig op maat te maken met een schaar of mes. De kilgoot is gemaakt van extreem UV-gestabiliseerde en hoogwaardige kunststof PVC. Leverbaar op rollen van 10 meter.

Wat is een kunststof kilgoot?

Een ge├»nstalleerde kunststof kilgoot biedt een perfecte waterafvoer en een effici├źnte bescherming van je kilgootconstructie. Hij is makkelijk te vormen en snel te monteren. Met een schaar of mes maak je de kunststof kilgoot eenvoudig op maat.

Hoe werk je een kilgoot op de juiste manier af?

Voor de verwerking van de kunststof kilgoot is het essentieel om dubbel verlijmde dakpannen te gebruiken, die een dag van tevoren zijn verlijmd met Multi-Fix. Trek de kilgoot onder de latten omhoog, uitgelijnd in het midden van de kil, en bevestig deze stevig met een roestvrijstalen schroef met EPDM-ring. Voeg aan weerszijden van de kilgoot een dubbele vogelmuisschroot toe en plaats de dakpannen zorgvuldig, waarbij de geslepen dubbele pannen worden bevestigd met roestvrijstalen schroeven met EPDM-ring.