Contact

Ons team staat elke dag klaar om u te helpen

Dakwerk Gelderland
Dakwerk gelderland logo

Offerte aanvraag

Vul hieronder uw gegevens en de vragen zo goed mogelijk in, zodat wij gemakkelijk een offerte op maat kunnen maken. Na het verzenden van uw offerte aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u overige vragen hebben kunt u ons altijd bellen op +316 23960065 of mailen naar info@dakwerkgelderland.nl.

Alax Jon
Alax Jon
2023-09-02
Very bad company services
Toure Lamine
Toure Lamine
2023-08-25
very bad service
Dulce Maria Henriquez
Dulce Maria Henriquez
2023-08-20
The company services are not good at all, I made many mistakes using them and lost many dollars
SEBASTIAN ENRIQUE PAEZ QUINDE
SEBASTIAN ENRIQUE PAEZ QUINDE
2023-07-15
Dominique made our roof neat. Quick service. Contact went smoothly and finished within 3 days. Everything tidy.
Frits Starink
Frits Starink
2023-07-13
Dominique heeft in 3 dagen het dak voorzien van nieuwe dakpannen. Goede planning en flink door gewerkt. Het ziet er weer keurig uit en de prijs was keurig volgens de afgesproken offerte. Kan hem van harte aanbevelen.
Jack Stoop
Jack Stoop
2023-07-02
Dominique en z'n collega hebben bij ons twee dakramen vervangen en dat ging heel goed en prettig. Vriendelijk, komt z'n afspraken na, werkt goed en netjes. ik kan DMB van harte aanbevelen!
George
George
2023-06-02
Super snel onze schoorsteen verwijderd. Na jaren lekkage en tijdelijke oplossingen besloten de schoorsteen weg te halen. Dominique en collega hebben in 1 dag dit gerealiseerd.
Peter
Peter
2023-06-02
Aardige vaklui. Snel en makkelijk contact gelegd. Kwam eerst bezichtigen en vervolgens had Dominique een offerte op maat gemaakt. Prijs en uitvoering datum waren beide goed voor ons. Dus zijn akkoord gegaan en alles is naar tevredenheid uitgevoerd. Wij raden DMB zeker aan voor uw dakwerk.
Peter Heijnen
Peter Heijnen
2023-05-22
Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Goede communicatie, goede prijs, en alles prima afgehandeld. Aanrader!
Kristel B
Kristel B
2023-04-22
De mannen van DMB Meijers bouw hebben afgelopen week onze dakpannen vervangen en twee dakramen geïnstalleerd. Wij zijn enorm blij met de service en het werk dat geleverd is. Snel, goede communicatie, kwaliteit van werk en allebei met een grote glimlach. Wij raden DMB Meijers van harte aan. Hg. Kristel en Jan uit Ankeveen.