Contact

Ons team staat elke dag klaar om u te helpen

Dakwerk Gelderland
Dakwerk gelderland logo

Offerte aanvraag

Vul hieronder uw gegevens en de vragen zo goed mogelijk in, zodat wij gemakkelijk een offerte op maat kunnen maken. Na het verzenden van uw offerte aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u overige vragen hebben kunt u ons altijd bellen op +316 23960065 of mailen naar info@dakwerkgelderland.nl.

Dini Fikkert
Dini Fikkert
2024-03-13
Snel geholpen,had veel waterschade binnen op zolder door een kapotte schoorsteen Zij kwamen zelfs op een zaterdag om de schoorsteen af te breken Prima werk verricht
Stan Jilesen
Stan Jilesen
2024-03-13
Goed bedrijf welke ons geholpen heeft met 2 schoorstenen van het dak te halen. Werken snel en goed. Ze gaan ook zelf op zoek naar de goede kleur dakpannen, zo lijkt het net of er niets gebeurd is en er nooit schoorstenen op het dak gezeten hebben. Ik raad dit bedrijf aan (ook aan vrienden via een andere weg dan google)
Arjan Meijerman
Arjan Meijerman
2024-02-27
Zeer prettige ervaring bij het plaatsen van een nieuw velux dakraam. Goed en helder gecommuniceerd. Vlot gewerkt en geplaatst volgens afspraak terwijl ik er zelf niet eens was en de boel netjes achtergelaten. Dikke duim omhoog!
Bas Dijkhof
Bas Dijkhof
2024-02-16
Aantal kapotte dakpannen vervangen bij nokvors. Goede communicatie, vooraf prijsindicatie, duidelijke uitleg wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Snel gemaakt. Top service!
Rob Maes
Rob Maes
2024-02-15
Ik ben blij om een review te schrijven voor Dominique van DMB Meijers Bouw. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat DMB Meijers Bouw een betrouwbare partner is die altijd doet wat hij zegt. Ze zijn punctueel en komen op tijd, wat erg belangrijk is bij bouwprojecten. Daarnaast denken ze actief mee en bieden ze waardevolle suggesties om het project te verbeteren. De geleverde kwaliteit is uitstekend en ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ik zou DMB Meijers Bouw zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een professionele en betrouwbare
Beeldend coach en kunstenaar Hanna Visser
Beeldend coach en kunstenaar Hanna Visser
2024-01-11
Fantastische service. Het lek bij de schoorsteen was snel gevonden en herstelt. Super. Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen!
Gaël van Heijst
Gaël van Heijst
2024-01-10
Hup, zo het dak op. Binnen no-time had Dominique door wat er aan de hand was. En het was gelijk gefixt. Gelijk handig om wat foto's van het dak te hebben. Tot de volgende! Dikke aanrader!
Rianne Ruitenbeek
Rianne Ruitenbeek
2024-01-08
Dominique en Alex zijn vandaag langs geweest omdat ik lekkage had bij de nok. Ze maken foto’s van het dak en leggen heel goed uit wat het probleem is en hoe het opgelost kan worden. Heel blij met hun service! Zeker een aanrader!
Thijs Spijkers
Thijs Spijkers
2023-12-13
Dominique heeft met zijn team op een plezierige, efficiënte en professionele wijze ons pannendak, inclusief goten, volledig gerenoveerd. Wij zijn daar blij mee.