Contact

Ons team staat elke dag klaar om u te helpen

Dakwerk Gelderland
Dakwerk gelderland logo

Offerte aanvraag

Vul hieronder uw gegevens en de vragen zo goed mogelijk in, zodat wij gemakkelijk een offerte op maat kunnen maken. Na het verzenden van uw offerte aanvraag zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Mocht u overige vragen hebben kunt u ons altijd bellen op +316 23960065 of mailen naar info@dakwerkgelderland.nl.

Thijs Spijkers
Thijs Spijkers
2023-12-13
Dominique heeft met zijn team op een plezierige, efficiƫnte en professionele wijze ons pannendak, inclusief goten, volledig gerenoveerd. Wij zijn daar blij mee.
Alexandra Broekhart
Alexandra Broekhart
2023-12-02
Wij hebben onlangs het dak van ons jaren '20 huis laten vervangen en zijn ontzettend tevreden over de kwaliteit en de service die de mannen leveren. Ze komen hun afspraken na en stralen uit dat ze plezier hebben in hun werk. We zouden de opdracht zo weer aan hen gunnen.
Lennart Kaland
Lennart Kaland
2023-11-29
Dominique is een aardige kerel die snel reageert op de opdracht. Hij heeft bij ons een lekkende dakdoorvoer vervangen die half onder de zonnepanelen zat. Voor hem geen probleem en klus was snel geklaard. Alles netjes afgemaakt. Erg tevreden en zal hem zeker de volgende keer weer vragen!
Kevin Schild
Kevin Schild
2023-11-25
Heeft bij mij een dakraam gemonteerd. Levert vakwerk, denkt mee (ook voor toekomstige klussen) en is makkelijk in de omgang. Zeker een aanrader!
dave Poulisse
dave Poulisse
2023-11-24
Zeer professioneel en een net bedrijf.leveren goed werk af. Een aanrader!!
Kees van Leeuwen
Kees van Leeuwen
2023-11-23
Snelle en goede oplossing voor een daklekkage: overleg vooraf over de mogelijkheden en de kosten, en de werkzaamheden werden keurig netjes en efficiƫnt uitgevoerd. Hulde!!!
Ernst Wehrmeijer
Ernst Wehrmeijer
2023-11-11
Vakman, nieuwe dakdoorvoeren gemaakt, ziet er prima uit, aan te bevelen! En ook gezellig praatje onder genot van een bakkie koffie
Nick Kleise
Nick Kleise
2023-11-03
Schoorsteen laten vervangen. Strak werk geleverd, fijne communicatie en snel uitgevoerd.
NIJMEGEN STAD
NIJMEGEN STAD
2023-10-26
Dominique & team hebben ons dakpannen vervangen en panlatten.