Dak renovatie

Met al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van dak renovatie kunnen we ons zelf wel dak meester noemen. Het volledig renoveren van uw dak kan op verschillende manieren. Sommige klanten kiezen ervoor om dezelfde nieuwe dakpan op een oude dakconstructie terug te plaatsen. Hierdoor krijgt het dak een frisse nieuwe look, echter blijven de panlatten en het andere hout werk wel de oude levensjaren dragen waardoor deze natuurlijk minder lang meegaan en in de loop van de tijd kan dit voor problemen zorgen.

Volledige dak renovatie

Dan zijn er nog opties om uw dak met nieuwe tengels, panlatten en damp remmende folie te renoveren. Hierdoor krijgt uw dak een 99,99% waterdichtheid en kan het er zeker weer met 30 jaar tegenaan. Deze type renovatie is het meest gebruikelijk en zal aanzienlijk lager in de kosten zijn dan als we ten werk zullen gaan met isolatie platen.

dak renovatie

Dak renoveren en isoleren

Ook kan het dak met isolatieplaten worden gerenoveerd. Hierdoor isoleert u het dak aan de buitenkant direct mee wat je zult merken in de energiekosten eind van het jaar. Echter komt het dak hierdoor iets hoger te liggen dan de oude constructie waardoor vaak de dakgoten ook vervangen dient te worden.

Zo zijn er dus verschillende mogelijkheden en verschillende prijscategorieƫn om uw dak te vernieuwen en verduurzamen.

Twijfelt u nog wat het beste voor uw dak is? Dan kunnen wij een GRATIS dak inspectieĀ uitvoeren en daarna u voorzien van het beste advies van een van onze specialisten.

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf met specialisme in huis. Wij zijn een zeer ervaren dakdekkersbedrijf en gespecialiseerd in dak renovatie, dak inspectie en dak onderhoud.