Last van een dak lekkage?

Heeft u last van lekkage op het dak? Wacht dan niet langer en neem contact met DMB Meijers Bouw op. Wij zullen zorgen dat er met spoed iemand u kant op komt om dit te controleren en een oplossing te bedenken.

Dakpannen die zijn verplaats, vochtplekken in de binnenkant van uw dak. Schades die erg vervelend zijn aan uw huis. Daarbij is een snelle oplossing zeer gewenst! Hiervoor bieden wij een 24-uurs spoedservice waarbij u kunt verwachten dat een van onze specialisten grondig opzoek gaat naar de lekkage en dit zal verhelpen. Er is tenslotte niemand die lang met zijn dak probleem wil blijven zitten.

dak lekkage

Spoedservice bij dak lekkage

Water lekkage is een vervelend probleem aan het dak. Het kan voor grote schadeposten zorgen, dus het is belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt opgelost. Daarvoor kunt u DMB Meijers Bouw inschakelen voor al uw dak lekkage problemen. Wij zijn expert in het opsporen van waterlekkage en de oorzaak zullen wij dan ook al snel hebben gevonden. Meestal hebben wij direct de juiste middelen bij de hand om direct de lekkage te verhelpen.

Kunt u niet langer wachten? Neem direct contact op voor een spoedservice!

Dakraam lekkage is ook een veel voorkomend probleem. De panlatten gaan rotten rondom het raam. Ergens blijft het water binnenkomen maar u heeft geen idee van waar. Geen probleem. DMB Meijers Bouw biedt hier de oplossing. Wij komen bij u langs om direct het probleem op te lossen.

Door de jaren heen hebben we al meer dan 100 dakraam lekkages weten te verhelpen en de mensen weer een droog dak aan te bieden.

Kunt u niet langer wachten? Neem direct contact op voor een spoedserivce!

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf met specialisme in huis. Wij zijn een zeer ervaren dakdekkersbedrijf en gespecialiseerd in dak renovatie, dak inspectie en dak onderhoud.