Gratis dak inspectie

Dakpannen gaan natuurlijk niet levenslang mee. Door de loop van de jaren krijgt uw dak te maken met verschillende weersoorten. Door storm of harde wind kunnen uw dakpannen van het dak afwaaien of verkeerd komen te liggen. Uw dakpannen kunnen scheuren.

Wilt u weten of uw dak aan vervangen toe is? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen dat een van onze medewerkers bij u langskomt voor een GRATIS dak inspectie, en hanteren daarna het beste advies voor uw dak. Wij denken graag met de klant mee en geven aan wat wel en niet nodig is. We verplichten de klant niks en zorgen vaak voor meerdere offertes op maat.

Dakwerk inspectie

Waar letten wij op?

We controleren de dakpannen, de staat van de panlatten en tengels en het dakbeschot. De staat van uw dakramen vinden we ook belangrijk. We zullen gronding controleren of uw dakraam geen lekkage kan krijgen.  Ook de staat van uw schoorsteen is belangrijk. Deze bekijkt een van onze collega’s ook grondig na of hier iets aan gedaan moet worden.

Ten slot is de nok ook een belangrijk onderdeel van het dak. Indien uw dak wat ouder is zal deze in de metselspecie zitten. Dit is vaak gaan scheuren waardoor er openingen ontstaan waar water makkelijk naar binnen kan gaan. Wij kunnen dit oplossen met de nieuwste technologie waardoor uw dak er weer netjes uitziet en weer volledig waterdicht is.  Zo kunt u er verzekerd van zijn dat we niks over het hoofd zien en uw dak tot in de puntjes na lopen.

Gratis dak inspectie inplannen?

Nieuwsgierig geworden en wilt u ook graag dat uw dak een GRATIS dak inspectie krijgt?

Plan dan nu een bezichtiging in en wij zorgen dat we u zo spoedig mogelijk te hulp kunnen staan.

Dak inspectie dakwerk gelderland

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf met specialisme in huis. Wij zijn een zeer ervaren dakdekkersbedrijf en gespecialiseerd in dak renovatie, dak inspectie en dak onderhoud.